UYAP Arabuluculuk

Uyap Arabuluculuk Başvurusu Nasıl Yapılır?

Avukatlık büroları olarak İstanbul başta olmak üzere diğer illere de hızlı bir şekilde hizmet olanağı sağlamaktayız. Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi insan hayatını da olumlu bir şekilde etkileyip kolaylık sağlamıştır.
UYAP Arabuluculuk
UYAP Arabuluculuk
Önceki dönemlerde uyap arabuluculuk başvurusu yapmak kolay değildi ve son zamanlarda kısa bir süre içerisinde internet üzerinden başvuru aktif hale getirildi. Vatandaş portal veya avukat portal kapsamında kişiler arabuluculuk için başvuruda bulunabilmektedir. Başvuru yapmak isteyen kişilerin artık herhangi bir yere gitmesine gerek kalmadan bu yerler üzerinden başvuru işlemleri gerçekleştirilmektedir. 

E-Devlet Üzerinden Arabuluculuk Başvurusu Yapılabilir mi?

Birçok kişi e-devlet üzerinden arabuluculuk başvurusu yapılabilir mi sorusunun yanıtını merak ediyor. E-devlet üzerinden isteyen kişiler eğer e-devlet şifreleri mevcut ise arabuluculuk başvurusunu gerçekleştirebilirler. Öncelikle e-devlet hesabına giriş yapıp kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirmek gerekmektedir. Daha sonra ise kişi arabuluculuk sınavına giriş yapacak ise sınav için başvuruda bulunabilmektedir. Üst kısımda bulunan seçeneklerde arabuluculuk sınavına başvuru yap seçeneği mevcuttur ve bu seçeneği tıkladıktan sonra kısa bir süre içerisinde başvuru formu ekrana gelir. Başvuru formunun doldurulmasının ardından ise onaylama işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Onaylama işlemi gerçekleştirildikten sonra ise başvuru tamamlanmış olur. İstanbul Avukatı olarak 20 yıllık bir deneyimimiz bulunur. Sizde alanında uzman olan kişiler arıyorsanız bizi tercih etmek sizin için avantajlı olabilir.

Arabuluculuk Başvurusu Ne Zaman?

Arabuluculuk sınavına giriş yapmak için başvuruda bulunacak olan pek çok sayıda kişi mevcuttur. Ösym'nin sınav takvimine bakıldığında başvuru tarihi kesinleşmiştir. Arabuluculuk sınavına giriş yapmak isteyen kişiler 10.05. 2022 ve aynı zamanda 17.05.2022 tarihleri arasında mutlaka başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Bu tarihler arasında kişiler başvuruda bulunur ve sınav günü geldiği zaman ise sınava giriş sağlarlar. Ancak takvime bakıldığında en geç 25.05.2022 tarihine kadar arabuluculuk başvurusunun uzatıldığı görülmektedir. Yani kişiler en geç bu tarihlerde başvurusunu yapmış olmaları şarttır. İstanbul Avukatı danışmanlık olarak arabulucu arıyorsanız sizlere yardımcı oluruz. En uygun fiyata en iyi hizmeti bizde bulabilirsiniz.

İstanbul Avukatı İle İletişime Geçin

Siz de bu konuda daha fazla bilgi almak istiyorsanız İstanbul Avukatı ile iletişime geçiniz. Uzman ekip kadromuzla sizlere en iyi hizmeti sunacağımızdan şüpheniz olmasın.

2 yorum

  1. Birçok kişi e-devlet üzerinden arabuluculuk başvurusu yapılabilir mi sorusunun yanıtını merak ediyor. E-devlet üzerinden isteyen kişiler eğer e-devlet şifreleri mevcut ise arabuluculuk başvurusunu gerçekleştirebilirler. Öncelikle e-devlet hesabına giriş yapıp kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirmek gerekmektedir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arabuluculuk sınavına giriş yapmak isteyen kişiler 10.05. 2022 ve aynı zamanda 17.05.2022 tarihleri arasında mutlaka başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Bu tarihler arasında kişiler başvuruda bulunur ve sınav günü geldiği zaman ise sınava giriş sağlarlar.

      Sil
advertise
hukukistanbul.gen.tr