İcra Dosyası Arabuluculuk

İstanbul Avukatı İcra Dosyası Arabuluculuk

İstanbul Avukatı hukuk bürosu firması olarak 20 senelik bir bilgi birikimimiz bulunur. İstanbul’da ve hatta diğer bütün illerde hizmet sağlamaktayız. İcra takibi başlatıldığında icra dairelerinde eğer itiraz sonrasında takip hala devam ediyorsa iptal edilen bu davalar zorunlu arabuluculuğa tabi tutulur. Bu sebepten dolayı da kişilerin dava açma işlemini gerçekleştirmeden önce mutlaka bir arabulucuya gitmesi ve başvuruda bulunması gerekmektedir.
İcra Dosyası Arabuluculuk
İcra Dosyası Arabuluculuk
İyi bir arabulucu sayesinde bütün sorunlar kısa bir süre içerisinde giderilir. Çünkü arabulucunun görevi iki tarafı da dinleyerek kısa bir süre içerisinde sorunları çözüme kavuşturmaktır. Bu nedenle de sorunları çözüme kavuşturmak için iyi bir ara bulucu bulmanız gerekmektedir.

Icra Takibine İtiraz Ettikten Sonra Ne Olur?

 Bir kişi dava açtıktan sonra bu davanın ardından icra takibine itiraz edildikten sonra icra takibinin durdurma işlemi gerçekleştirilir. Ancak bu itirazın belirli bir süre içerisinde yapılması gerekmektedir. Peki, icra takibine itiraz davası ne kadar sürmektedir? Genellikle icra takibi açıldıktan sonra itiraz davası 10 gün kadar sürmektedir. Bu durumda tarafların anlaşma sağlaması da son derece önemli olmaktadır. Arabulucu bu süre içerisinde tarafların anlaşma sağlaması için büyük çaba harcar.  İstanbul avukatı olarak sizlere kısa zamanda en iyi hizmeti veririz ve mutlaka olumlu sonuca ulaşım sağlamanıza yardımcı oluruz. Sizde bize ulaşım sağlayarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Icra Takibine İtiraz Ettikten Sonra Ne Olur?
Icra Takibine İtiraz Ettikten Sonra Ne Olur?

İtiraz İptali Davası Kaç Ayda Sonuçlanır?

Arabuluculuk sayesinde birçok problem mahkeme sürecine giriş yapmadan olumlu bir şekilde sonuçlanır. Bunun için ise iyi bir arabulucu ile anlaşma sağlamak son derece önemlidir. İyi bir arabulucu sorunların kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşmasına yardımcı olmaktadır. Peki, itiraz iptali davası kaç ayda sonuçlanır. Bu durum birçok sebebe bağlı olarak farklılık göstermektedir. Ortalama ise 1 ve 5 sene aralığında itirazın iptali davasının sonuçlandığı görülmektedir. Sizinde arabulucuya ihtiyacınız var ise problemlerinizi kısa zaman içerisinde çözmek istiyorsanız İstanbul Avukatı danışmanlık olarak sizlere en hızlı hizmeti sağlarız ve sorunlarınızın çözüme kavuşması için sizlere destek veririz.
İtiraz İptali Davası Kaç Ayda Sonuçlanır?
İtiraz İptali Davası Kaç Ayda Sonuçlanır?

İstanbul Avukatı İle İletişime Geçin

İstanbul Avukatı uzman ekibiyle İcra Dosyası Arabuluculuk konusunda size en iyi hizmeti sunar. Hukuki süreç tamamlana kadar sizinle iletişimde olmaya devam edecek olan firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

2 yorum

  1. İyi bir arabulucu sayesinde bütün sorunlar kısa bir süre içerisinde giderilir. Çünkü arabulucunun görevi iki tarafı da dinleyerek kısa bir süre içerisinde sorunları çözüme kavuşturmaktır. Bu nedenle de sorunları çözüme kavuşturmak için iyi bir ara bulucu bulmanız gerekmektedir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İcra süresince yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

      Sil
advertise
hukukistanbul.gen.tr