İSTANBUL AVUKATI

İstanbul Avukatı, her hukuk dalında hizmet veren bir şahıs firmasıdır. Ceza davaları başta olmak üzere kıdem tazminatı alanında oldukça başarılı dosyalar ile adından söz ettiren İstanbul Avukatı, İstanbul`daki bütün hukuk bürolarının dikkatini çekti. Herkes şu soruları sormaya başladı: Kim bu İstanbul Avukatı? Nasıl olurda girdiği bütün duruşmalardan kazanarak çıkıyor?

İstanbul Avukatı sadece İstanbul`da değil, Türkiye`nin her tarafında hizmet vermektedir. İstediğiniz her türlü dava dosyasını gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. İstanbul Avukatı sadece Türkiye`de değil, uluslararası alanda da de hizmet vermeye başlamış bulunmaktadır.

Başta İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) olmak üzere birçok alanda hizmet sunmaktadır. Alanında Türkiye`nin en iyi hukukçu avukatlarını çalıştıran İstanbul Avukatı, başarısızlığa asla tahammül etmez. Çünkü müvekkillerini en iyi şekilde temsil etmenin kaygısını taşır. Öte yandan da işine olan saygının bir gereği olarak bunu düstur edinmiştir.

İstanbul Avukatı ile çalışmak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz.

05346797260

4 yorum

  1. by Istanbul Lawyer. We are a UK based company. We have stores in many countries of the world. We would like to receive advice from you regarding the legislation in Turkey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. By Landon, thank you for contacting us. We would be happy to advise you.

      Sil
  2. Mister Lawyer, I thank you. I will contact you through your contact information.

    YanıtlaSil
advertise
hukukistanbul.gen.tr