İhtiyari Arabuluculuk

İhtiyari Arabuluculuk Nedir, Ne İşe Yarar?

İstanbul Avukatı bürosu olarak kalitemizden ödün vermeden 2005 senesinden beri sizlere en iyi hizmeti sağlıyoruz. Peki, ihtiyari arabuluculuk nedir, ne işe yarar?  Taraflardan ikisinin de arabulucuya gitme gibi bir zorunlu durumu olmayabilir. Böyle bir durumda taraflar anlaşma sağlamak için arabulucuya gitme kararı aldıysa buna ihtiyari arabuluculuk denir. 
İhtiyari Arabuluculuk Nedir
İhtiyari Arabuluculuk
İhtiyari arabulucu, ortada olan sorunu kısa zaman içerisinde çözmeye çalışır. Aynı zamanda tarafları bir araya getirir. Sizin de ihtiyari arabulucuya ihtiyacınız var ise kısa zaman içerisinde bize ulaşım sağlamalısınız. Sizlere bu konuda istediğiniz her an hizmet veririz. Siz de biz haftanın 7 günü kolaylıkla ulaşabilir ve bizden dilediğiniz her hizmeti alabilirsiniz.

İhtiyari Arabuluculuk Ücretli Mi?

“İhtiyari arabuluculuk ücretli mi?” sorusunun yanıtını merak ediyorsanız doğru sayfadasınız. İhtiyari arabuluculuk ücretlidir. Peki, bunu kim karşılar? İhtiyari arabuluculuk ücretini taraflardan bir tanesi karşılar. Veya anlaşmaya bağlı olarak yarı yarıya ücret karşılanabilir. Bir arabulucu iki tarafı da dinler ve bu soruna çözüm olmak için çaba gösterir. Arabulucu tarafsızdır ve aynı zamanda kısa zaman içerisinde meydana gelen sorunu çözmek için çaba gösterir. İstanbul Avukatı olarak her türlü sorununuzu kısa zaman içerisinde çözeriz ve sizleri memnun ederiz.  Müvekkillerimiz bizim için çok kıymetlidir ve her birine eşit bir şekilde davranırız.  Sizde işini en iyi şekilde yapan bir avukat arıyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İhtiyari Arabuluculuk Dava Şartını Sağlar mı?

İhtiyari arabulucuya bir çok konuda ihtiyaç duyulabilmektedir. Peki, ihtiyari arabuluculuk dava şartını sağlar mı? bu tarz durumlarda öncelikle müvekkiller öncelikle arabulucuya başvururlar. Daha sonra ise süreci devam ettirip sonlandırırlar. Aynı zamanda bu süreçten vazgeçme hakkına sahiptirler.  Ancak zorunlu arabulucu şartı mevcut ise o zamanda başvuru dava şartı olması gerekmektedir. İstanbul Avukatı bürosu olarak uzun yıllardır bu sektörde bulunduğumuz için sizlere en iyi hizmeti sağlamaktayız. Arabulucuya ihtiyaç duyduğunuz her zaman sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışırız. Bütün sorunlar kısa zaman içerisinde çözeceğimize inanıyoruz. O halde sizde bizimle irtibata geçerek bizden hizmet alabilirsiniz.
İhtiyari Arabuluculuk Dava Şartını Sağlar mı?
Dava Şartı

Neden İstanbul Avukatı?

İstanbul Avukatı bürosu alanında en iyi avukatlar ile çalışmaktadır. Kıdem Tazminatı, Boşanma Davaları, Ceza Davaları, Arabuluculuk Hizmetleri, Avukatlık Danışmanlık Hizmetleri gibi çok geniş bir alanda hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz müvekkillerimizin bizden memnun kalmalarını özellikle önemsiyoruz. Biz çok hassas bir alanda hizmet veriyoruz. *Adalet* kavramının karşılığının tam olarak yerine gelmesi için çalışıyoruz. Taraf dosyalarının da sadece hukuki olarak boşluklarını bulup, savunmamıza buna göre inşa ediyoruz. İnsan hayatına saygıyı önceliyoruz.  Biz dosyalara karşı savunmalarımızı yaparız. İşimizi en ince detaylarına kadar araştırır, hukuki boşluk varsa bulur, savunmamızı delilendirecek her türlü kanun maddesini savunmamıza dayanak yaparız.
Neden İstanbul Avukatı?
İstanbu Avukatı

Bizimle İletişime Geçin

Web sitemiz WhatsApp uyumludur. “Geciken adalet, adalet değildir.” gerçeğinden hareketle, web sitemizde dahi en hızı şekilde bize ulaşmanızın kolaylığını sağlıyoruz. Ya da mail adresimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Haftanın 7 günü, ne zaman aramak isterseniz çekinmeyiniz. Biz her daim hizmetinizdeyiz.

2 yorum

  1. İstanbul Avukatı bürosu olarak kalitemizden ödün vermeden 2005 senesinden beri sizlere en iyi hizmeti sağlıyoruz. Peki, ihtiyari arabuluculuk nedir, ne işe yarar? Taraflardan ikisinin de arabulucuya gitme gibi bir zorunlu durumu olmayabilir. Böyle bir durumda taraflar anlaşma sağlamak için arabulucuya gitme kararı aldıysa buna ihtiyari arabuluculuk denir.

    YanıtlaSil
  2. *Adalet* kavramının karşılığının tam olarak yerine gelmesi için çalışıyoruz. Taraf dosyalarının da sadece hukuki olarak boşluklarını bulup, savunmamıza buna göre inşa ediyoruz. İnsan hayatına saygıyı önceliyoruz.

    YanıtlaSil
advertise
hukukistanbul.gen.tr